Autoriseret EL-installationsfirma KL-teknik A/S er en del af KL GRUPPEN sammen med Th. & F. Rasmussen A/S, som er autoriseret VVS-installatør samt Blikkenslagermester og Ringsted Smede- og Maskinservice Aps.


Fagområderne overlapper hinanden, og vores kunder udnytter den fordel der ligger i et samarbejde med én lokal leverandør, der dækker alle de nævnte fag. Med ca. 30 medarbejdere har vi en kapacitet, der kan sikre hurtig service og hjælp ved driftsstop, uanset tidspunkt.


KL-teknik startede op i 1988, og overtog senere det velanskrevne firma Th. og F.Rasmussen. Med oprettelse af Ringsted Smede- og Maskinservice i 2008 har vi styrket vor kompetence indenfor smede- og maskinservice. Med base i Ringsted dækker vi det meste af Sjælland med vore 20 servicevogne. Alle vore vogne er velforsynet med værktøj og reservedele og kan klare de fleste serviceopgaver ved første besøg. Vort store centrallager, der også tilbyder detailsalg, rummer det meste og vi kan skaffe specielle dele fra dag til dag.


Miljø
I forbindelse med den voksende miljøbevidsthed lægger vi vægt på at kunne tilbyde vore kunder optimale og bæredygtige løsninger, som sikrer optimal udnyttelse af energien.
Vore energivejledere er altid klar til uforpligtende at tilbyde løsninger der både tager hensyn til miljø og rentabilitet.