EDB & DATA
 


KL teknik tilbyder professionel rådgivning og installation af strukturerede netværksløsninger. Vi har specialiseret os i at levere fleksible data og tele løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes aktuelle behov, men som samtidig er opbygget, så de er fremtidsorienterede og gradvis kan udvides i takt med udviklingen.
Med vores stærke samarbejdspartnere, leverer og monterer vi aktivt netværksudstyr som f.eks. hub, switches og routere. i mærkerne D-link, Zyxel og Intel.

 

 


Hvad er et netværk ?

Et netværk er kort fortalt de kabler, ledninger og stik der "løber" fra en computer over til en anden.
Et normalt netværk består som regel af et antal arbejdspladser, et krydsfelt og en server. Hver arbejdsplads har hver deres edb udtag. Fra arbejdspladsen "løber" der et kabel til et krydsfelt, her forgrenes signalerne videre til serveren ved hjælp af en hub eller en switch.
Idéen med netværket er, at hver arbejdsplads kan deles om printere, internetforbindelser, fælles programmer og filer.
Tit og ofte integrerer man telefoninstallationen i netværket, så der er en telefonforbindelse ved hver arbejdsplads.
Ligeledes er det let at ændre eller flytte arbejdsplads.
Flere og flere vælger ”trådløst” netværk. Også her kan KL-teknik tilbyde den ekspertise der kræves. Vælges trådløst netværk stilles der store krav til sikkerhed, også på dette område kan der trækkes på KL-teknik.

For at være på forkant med udviklingen er det nødvendigt med dygtige og kompetente teknikere. Vi lægger derfor stor vægt på løbende uddannelse af vores medarbejder, så vi bedst muligt kan rådgive kunderne om data og tele løsninger, der dækker behovet nu og i fremtiden.