RSM, en professionel Smede leverandør


Ringsted Smede- og Maskineservice Aps er en fleksibel og dynamisk smedevirksomhed som sætter service, kvalitet og troværdighed i højsædet. Vi bestræber os på til stadighed at kunne matche vores kunders behov for effektiv og velkvalificeret udført arbejde. Vores mål er at vores kunder betragter RSM som en loyal ekstern rescourse, og at alle har en positiv oplevelse af at vi arbejder imod ét fælles mål: ”at sikre rigtig kvalitet til rigtig tid og pris”. RSM vil være den foretrukne tekniske sparringspartner.

RSM er en del af KL GRUPPEN sammen med autoriseret EL-installationsfirma KL-teknik A/S og autoriseret VVS- og Blikkeslagerfirma Th. & F. Rasmussen A/S.


Uanset om det gælder vedligehold, nybyggeri eller reparation så er der tre fag der arbejder tæt sammen, nemlig Smede, El og VVS.

KL GRUPPEN dækker alle tre fag og sikre dermed en rationel styring og løsning af enhver opgave, hvor professionel indsats er påkrævet indenfor de tre kerneområder.


Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 07:00 og 15:00 og mellem kl. 07:00 og 14:30 om fredagen. Vores telefoner svarer dog døgnet rundt alle ugens 7 dage. Vores kunder skal have den sikkerhed det giver at have en service partner, der kan træde til og få afhjulpet problemer, inden det går ud over virksomhedens drift.


Kontakt os på telefon: 57 61 86 00